Nyhet

Marshall gjenoppfinner klassisk headset

Major V og Minor IV er Marshalls nye versjoner av deres on-ear og in-ear headset, og de ser kule ut

Det er ikke så ofte at Marshall slipper nye headset på markedet, og når de gjør det, kan det definitivt lønne seg å sjekke dem ut en ekstra gang.

De to nye headsettene som lydspesialisten har lansert er deres trådløse on-ear-headset, som lover over 100 timers spilletid, Major V, og deres in-ear-headset, Minor IV True Wireless, som kanskje er lite, men som fortsatt skal tilby en stor lyd.

På designsiden har Marshall holdt seg godt til det klassiske utseendet som kjennetegner alle deres produkter, men lover samtidig at de er bygget for å tåle alt hverdagen kan by på.


Passformen skal sikre en god akustisk opplevelse, men de skal samtidig være komfortable nok til å kunne brukes hele dagen.

På kontrollfronten forteller Marshall at Major V har fått en M-kontrollknapp med funksjoner som kan tilpasses etter behov, og et enkelt trykk på M-logoen åpner Spotify Tap. Det er også mulig å bruke den medfølgende appen til å justere lyden via en innebygd equalizer.


Headsettet kan lades trådløst og er klart til å støtte Bluetooth LE Audio, som er den fremtidige standarden for trådløs lyd.

Minor IV leverer opptil 30 timer med trådløs musikk, og Marshall forteller at de har redesignet øreproppene og stilken for en bedre passform i øret.

En av de spennende tingene med dette nye headsettet er at det jevnlig henter ned oppdateringer, og det er til og med mulig å erstatte deler av headsettet hvis de skulle gå i stykker.


Her har Marshall også sikret støtte for Bluetooth LE Audio, og headsettet kan koble til flere enheter via Bluetooth multipoint.

LES OGSÅ: Nå kan du strømme alle dine analoge kilder til alle smarte høyttalere

ANNONCE